Nedladdningar

Pagero Autogiro Mikro

För programinstallation, kontakta Pagero Service Center.

Version: 1.6.1.1

Demoversion (3 MB, EXE)

Pagero Autogiro Pro

För programinstallation, kontakta Pagero Service Center

Version: 3.0.5

Pagero Bankgiro Link 2.0

För programinstallation krävs en licensnyckel som erhålls vid beställning. För demoversion, klicka på länken Demo: installation med Pagero Presentation nedan och ange företagsnamn ”Demoversion” samt licensnyckel: ”2E160000-170100-800000434E”.

Version: 4.0.9.0

Svenska: Installation med Pagero Presentation (77 MB, EXE)
English: Installation with Pagero Presentation (77 MB, EXE)
Demo: Installation med Pagero Presentation (107 MB, EXE)

Pagero för Danske Bank

För programinstallation krävs en licensnyckel som erhålls vid beställning. För demoversion, klicka på länken Installation nedan och ange företagsnamn ”Demo” samt licensnyckel ”0-01-0008A690”.

Version: 2.7.6.0

Installation (140 MB, EXE)

Pagero Internet för Handelsbanken

För programinstallation krävs en licensnyckel som erhålls vid beställning. För demoversion klicka på länken Installation nedan och ange företagsnamn ”Demoversion” samt licensnyckel ”0-01-0405328”.

Version: 4.0.9.0

Svenska: Installation med Pagero Presentation (77 MB, EXE)

Pagero Internet för SEB

För programinstallation krävs en licensnyckel som erhålls vid beställning. För demoversion klicka på länken Installation nedan och ange företagsnamn ”Demoversion” samt licensnyckel ”2E160000-170100-040000DF20”.

Version: 4.0.9.0

Svenska: Installation med Pagero Presentation (77 MB, EXE)

Pagero Presentation

För programinstallation krävs en licensnyckel som erhålls vid beställning. För demoversion klicka på länken Installation nedan och ange företagsnamn ”Demo” samt licensnyckel ”DA0701000100-0-105F6”.

Version: 1.7.8.1

Installation (34 MB, EXE)

BankID Säkerhetsprogram

Installation (extern sida)