Lägg till ny användare i Pagero Online

Behöver ni lägga upp en ny användare i Pagero Online, kontrollera först att det finns tillräckligt med användarlicenser i ert avtal. Det är endast företagsadministratörer som kan lägga upp en ny användare.

Logga in på www.pageroonline.com och gå till InställningarAnvändareNy användare. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och slutför. Om ni inte har tillräckligt många användarlicenser, vänligen kontakta er säljare/kontakt på Pagero eller Pagero Support.