Korrigera och skicka om dokument

För att korrigera och skicka om ett dokument som har stannat i Pagero Online, gör på följande sätt:
  1. Gå till sidan Mina dokument -> Hantera felaktiga dokument (se bild nedan).
  2. Välj ett dokument i listan genom att klicka på det. Det går också att söka efter ett dokument med hjälp av fakturanummer.
  3. Om dokumentet innehåller ett fel som går att korrigera direkt i Pagero Online så kommer den rödmarkerade sektionen i bilden nedan att bli synlig. Här framgår vilket/vilka värden som är fel och här anges också nya värden.
  4. När nya värden angetts, klicka på knappen ‘Skicka om dokumentet’.

screenshot_swedish_annotated