WSE101 An asynchronous operation raised an exception”

Felmeddelandet får man när programmet inte får kontakt med Bankgirots server på grund utav att en brandvägg eller proxy hindrar uppkopplingen. Man behöver då specificera proxyserver samt proxy port i Pagero Internets config-fil: ”Pagero Internet.exe.config” som finns i programmappen för Pagero Internet.

Så här ser det avsnittet ut i config filen som hanterar proxysettings (default):

WSE101_1

Det bör se ut såhär när man specificerat proxyadress (exempel):

WSE101_2