Ladda ner Pagero Connect

• Logga in i Pagero Online.
  • Gå till Support – Nedladdningar.

• Välj vilket operativsystem du använder genom att klicka på länken i listan.
  • Kör filen som laddats ner och följ installationsguiden.
  • När installationen är klar startar du Pagero Connect. Skriv in användarnamn och lösenord och klicka på Ok.

Obs! Det krävs att du är inloggad i Pagero Connect för att dina fakturor ska kunna skickas till och från Pagero Online. Om du är inloggad och uppkopplad korrekt så ska du se denna ikon Pagero_Connect_Green_light.PNG uppe i högra hörnet av programmet, om denna skulle vara gul eller röd så är du inte inloggad.