Ta emot fakturor med Pagero Connect

Automatisk hämtning

Dina fakturor hamnar i den katalog du angett under Inställningar – Inkommande. Under Vyer – Inkommande – Hämtade fakturor kan du kontrollera dina hämtade fakturor.

Ta emot fakturor med Pagero Connect

Manuell hämtning

För att visa dina inkomna men ej hämtade fakturor klickar du på Vyer – Inkommande – Ej hämtade fakturor.

1. Klicka på Ladda ner alla för att hämta alla fakturor. Om du bara vill hämta ett urval så markerar du de fakturor du vill hämta och klickar på Ladda ner valda.

Ta emot fakturor med Pagero Connect

Hämtade fakturor

Under Inkommande – Hämtade filer kan du se vilka fakturor som är hämtade. Här får du bland annat information om vilka bilagor som är bifogade till fakturan. Klicka på Visa målfakturan för att få en PDF-presentation av fakturan. Observera att fakturorna endast finns sökbara i max 90 dagar utan Pagero e-arkiv.

Ta emot fakturor med Pagero Connect