Aktivera ditt Pagero Online-konto

1. När ditt företag har blivit registrerat skickas ett mail till din e-postadress.
    I mailet hittar du en länk för att aktivera ditt användarkonto i Pagero Online.
  2. Klicka på länken. När du har läst igenom och godkänt avtalet väljer du lösenord och går sedan vidare till Pagero Online.
  3. Logga in i Pagero Online med ditt användarnamn och ditt valda lösenord.
    Du kan ändra lösenordet via Inställningar – Användaruppgifter.

4. Gå till Inställningar Företagsuppgifter för att komplettera dina företagsuppgifter.
    Det är rekommenderat att lägga till så mycket information så möjligt.