Felmeddelande ”Din kortläsare har ett tangentbord. Ange din PIN-kod för XXXX XXXX BankID (underteckna) via kortläsarens tangentbord”, men min kortläsare har inte knappsats. Vad är fel?

1. Öppna Enhetshanteraren i Windows (Start – Kontrollpanelen)
  2. Dubbelklicka på den aktuella drivrutinen under Smartkortläsare.
  3. Välj Uppdatera drivrutin
  4. Välj Drivrutinprogramvara som redan finns på datorn.
  5. Välj Låt mig välja från en lista över drivrutiner som finns på datorn.
  6. Välj den tidigare versionen i listan (Microsoft Usbccid Smartcard Reader (WUDF))