Flytt av Pagero Företag

1. Börja med att säkerhetskopiera databasen. För att se var databasen är placerad, starta programmet och gå till Arkiv – Byt databas. Där syns sökvägen till databasen. Kopiera hela katalogen där databasen ligger och för över den till den nya datorn. (Skippa detta steg om databasen ligger på en server som går att komma åt från gamla och nya datorn).
  2. Ladda ner och installera programmet på den nya datorn. (För installationslänkar kontakta Pagero Support på https://support.pagero.com/contact-us/ och uppge org- eller kundnummer.)

3. Starta programmet när det är installerat och välj ArkivByt databas. Peka sedan ut databaskatalogen som kopierades från den gamla datorn.