Migrera en Pagero BgCom-profil till Pagero Bankgiro Link

• Se till att du har en ny licens som stödjer både BgCom och Bankgiro Link (Pagero Internet BankGiro Link 2.0 med både BgCom och Bankgiro Link aktiverat).
  • Starta programmet och logga in med en användare som har administratörsrättigheter.
  • Klicka på ikonen Profiler. Fönstret ”Profiladministratorn” öppnas.
  • Markera den BgCom-profil du vill konvertera, och klicka på Konvertera.
  • Skriv in det nya kundnumret. Klicka på Behåll historik om du vill att kvitton från BgCom ska vara tillgängliga i den nya profilen. Klicka därefter på Konvertera.
  • Starta om programmet, den konverterade profilen startar automatiskt och är redo att användas.