Min faktura har blitt stoppet og det står at mottakeren ikke finnes i kunderegisteret mitt, men jeg vet at mottakeren finnes her?

• Mottakeren kan finnes i kunderegisteret ditt, men det kan være verdier i fakturaen som ikke matcher med mottakeren.
  • Kontroller at det kundenummeret som du har angitt er samme kundenummer som du har angitt i kunderegisteret ditt.
  • Hvis du bruker adressematching, kontroller at den adressen du har angitt i fakturaadressen er lagt inn i kunderegisteret ditt.
  • Hvis du bruker organisasjonsnummer/momsregistreringsnummer/EAN i fakturaen, kontroller at de er lagt inn i kunderegisteret ditt. Kontroller også at mottakeren har status “aktiv” i kunderegisteret.