«Feilaktige filer»

Gå til Visninger – Utgående – Pagero Online – Filer med feil for å se informasjon om feilen samt hva du behøver å fikse. Du kan også klikke rett på meldingen Filer med feil som venter på å behandles av deg nederst til venstre i Pagero Connect.

Ved å klikke på Feilbeskrivelse får du opp informasjon om hvorfor fakturaen din ikke har blitt levert til mottakeren.

Under Kildedokument kan du laste ned originalfakturaen som har blitt sendt til Pagero Online.

Du kan også omstarte filen din rett fra Pagero Connect. Marker filen og klikk på Start på nytt. En vanlig årsak til hvorfor fakturaen trenger å omstartes er at det ikke finnes noen kunde innlagt i Pagero Online. Da finnes det ingen kunde som stemmer overens med det kundenummeret som er angitt i fakturaen. Du legger til kundenummeret under Lenker – Kunderegister. Klikk deretter på Start på nytt.

Hvis du trenger å endre noe i fakturaen din klikker du på Fjern. Da blir fakturaen fjernet fra både Pagero Connect og Pagero Online.