Send filer med Pagero Connect

For at fakturaene skal sendes til Pagero Online må du være innlogget og kontrollere at Pagero Connect er i gang.

Send filer med Pagero Printer (automatisk)

1. Kontroller att Pagero Connect er startet og at du er innlogget. Når programmet er i gang vil ikonet være synlig nederst i skjermens høyre hjørne.
  2. Åpne økonomisystemet ditt og skriv ut de fakturaene du vil sende. Velg Pagero Printer som skriver. Dine fakturaer sendes direkte til Pagero Online.

Send filer med Pagero Connect

3. Under Visninger – Utgående – Pagero Online – Sendte fakturaer i Pagero Connectkontrollerer du at fakturaene dine har blitt sendt etter dine ønskemål.

Send filer med Pagero Connect

Send filer med Pagero Printer (manuelt)

1. Kontroller at Pagero Connect er startet. Når programmet er i gang vil ikonet være synlig nederst i skjermens høyre hjørne. Kontroller også at du er innlogget.
  2. Åpne økonomisystemet ditt og skriv ut de filene du vil sende. Velg Pagero Printer som skriver.

Send filer med Pagero Connect

3. Åpne Pagero Connect. Filene dine vil legges under VisningerUtgåendeFiler på din datamaskinFiler som skal sendes. Klikk på Send alle for å sende alle filene, eller marker de filene du vil sende og klikk på Send. NB! Fakturaene skal sendes i Prod. (Produksjon) hvis ikke annet er valgt.

Send filer med Pagero Connect

Sendte fakturaer
Under Utgående – Pagero Online – Sendte fakturaer kan du kontrollere at fakturaene dine har blitt sendt etter dine ønskemål. Observer at fakturaene er søkbare i maks 90 dager uten Pagero e-Arkiv.

Send filer med Pagero Connect

Du kan søke på en faktura i søkefeltet, eller velge å sortere etter eksempelvis Fakturanummer og Mottaker.