Ta imot fakturaer med Pagero Connect

Automatisk nedlastning
Dine fakturaer havner i den katalogen du har angitt under Innstillinger – Innkommende. Under Visninger – Innkommende – Fakturaer – Hentede kan du kontrollere dine nedlastede fakturaer.

Ta imot fakturaer med Pagero Connect

Manuell nedlastning
1. For å vise de fakturaene som du har mottatt men ikke lastet ned, klikker du på Visninger – Innkommende – Fakturaer – Ikke hentede.

2. Klikk på Last ned alle for å laste ned alle fakturaer. Hvis du bare vil laste ned noen utvalgte markerer du de fakturaene du vil laste ned og klikker på Last ned valgte.

Ta imot fakturaer med Pagero Connect

Nedlastede fakturaer
Under Innkommende – Fakturaer – Hentede kan du se hvilke fakturaer som er nedlastet. Her får du blant annet informasjon om hvilke vedlegg som er lagt ved fakturaen. Klikk på fakturaen og deretter Vis målfaktura for å få en PDF-presentasjon av fakturaen. Observer at fakturaene er søkbare i maks 90 dager uten Pagero e-arkiv.

Ta imot fakturaer med Pagero Connect