Asiakkaan lisääminen

On kaksi eri tapaa lisätä tilauksia lähettävä asiakas asiakasrekisteriin:

• Toimittaja lähettää pyynnön asiakkaalle tilauksien vastaanottamisesta.
  • Asiakas lähetää pyynnön toimittajalle tilauksien lähettämisestä.

Toimittajan toimesta

Ensimmäisenä Toimittaja lisää asiakkaan asiakasrekisteriin hyväksyäkseen heidät tilaus tiedostojen lähettäjäksi.

Mene Asiakasrekisteri-Etsi ja lisää asiakas. Valitse Näytä yritykset, jotka lähettävät tilauksia alasvetovalikosta. Etsi asiakas ja paina Lisää.

Asiakkaan_lisaaminen_1

Seuraavaksi Toimittaja voi valita lähettääkö Asiakkaalle pyynnön, jossa ilmoittaa voivansa vastaanottaa tilaussanomia asiakkaalta:

Asiakkaan_lisaaminen_2

Kun asiakas on hyväksytty, se lisätään rekisteriin ja asiakas voi aloittaa tilausten lähettämisen.

Asiakkaan toimesta

Asiakkaalla on mahdollisuus lähettää pyyntö Toimittajalle ilmoittaakseen mahdollisuuden lähettää tilaussanomia Toimittajalle. Toimittaja vastaanottaa pyynnön, jonka he voivat hyväksyä tai hylätä.

Asiakkaan_lisaaminen_3

Mikäli pyyntö hyväksytään niin Asiakas lisätään rekisteriin ja Asiakas voi tämän jälkeen aloittaa tilaussanomien lähettämisen.