Lisää uusi käyttäjä Pagero Onlineen

Jos sinun tarvitsee lisätä uusi käyttäjä Pagero Onlineen, tarkista ensin että teidän sopimuksessa on tarpeeksi käyttäjälisenssejä. Ainoastaan yrityksen järjestelmänvalvojat voivat lisätä uuden käyttäjän.

Kirjaudu www.pageroonline.com ja mene AsetuksetKäyttäjäUusi käyttäjä. Täytä tarvittavat tiedot loppuun asti. Jos teillä ei ole tarpeeksi käyttäjälisensseitä, ota yhteyttä Pageron myyntiedustajaan tai Pageron tukitiimiin.