”Virheelliset tiedostot”

Mene kohtaan Näkymät – Lähtevät – Pagero Online – Virheelliset tiedostot saadaksesi tietoa virheestä ja niiden korjaamisesta. Voit myös klikata suoraan viestiä Virheelliset tiedostot, jotka odottavat käsittelyä Pagero Connectin vasemmassa alakulmassa.

Klikkaamalla kohtaa Virheen kuvaus saat tietoa siitä, miksi lasku ei ole lähtenyt vastaanottajalle.

Kohdassa Lähdeasiakirja voit ladata alkuperäisen laskun, joka on lähetetty Pagero Onlineen.

Voit myös käynnistää tiedoston uudelleen suoraan Pagero Connectista. Merkitse tiedosto ja klikkaa Käynnistä uudelleen. Yleinen syy laskun uudelleen käynnistämiseen on se, ettei Pagero Onlineen ole lisätty yhtään asiakasta. Silloin yksikään asiakas ei vastaa laskussa määriteltyä asiakasnumeroa. Voit lisätä asiakasnumeron kohdassa Linkit – Asiakasrekisteri. Paina sitten Käynnistä uudelleen.

Jos haluat muuttaa jotain laskussasi, paina Poista. Silloin lasku poistetaan sekä Pagero Connectista että Pagero Onlinesta.