Luo ja lähetä verkkolaskuja

Huom! Noudattaaksesi kirjanpitoa sinun tulee liittää kaikki alkuperäiset laskut verkkolaskuun, jonka luot ja lähetät Pagero Web Portalissa.

1. Mene kohtaan Pagero Web Portal – Luo e-lasku. Valitse valikosta vastaanottaja nähdäksesi lisätietoja vastaanottajasta. Napsauta Valitse vastaanottaja. Jos valikko on tyhjä, se johtuu siitä että asiakasrekisterissä ei ole asiakkaita.

Luo_ja_laheta_verkkolaskuja_1

2. Luo uusi lasku täyttämällä lomakesivu. Aloita määrittelemällä jos haluat luoda laskun tai hyvityslaskun ja täytä sen jälkeen loput kentät. Pakolliset kentät on merkitty punaisella.

Luo_ja_laheta_verkkolaskuja_2

3. Napsauttamalla vihreää plus-merkkiä, lasku rivien yläpuolella, voit luoda lisää rivejä. Kun olet lisännyt tiedot, napsauta vihreää kuvaketta. Paina punaista ruksia poistaaksesi tietoja.

Luo_ja_laheta_verkkolaskuja_3

4. Voit lisätä erittelyn jokaiselle riville. Napsauta keltaista kuvaa oikealla ja täytä halutut tiedot tekstikenttään.

Luo_ja_laheta_verkkolaskuja_4

5. Tarkista täytetyt kohdat ja alv-tunnus. Kun olet valmis ja haluat lähettää laskun, napsauta Jatka laskun käsittelyä.

Luo_ja_laheta_verkkolaskuja_5

6. Lasku päätyy sivulle Pagero Web Portal – Hyväksy ja tallenna dokumentti. Jos haluat lisätä liitteen laskullesi napsauta laskun nimeä listassa nähdäksesi lisää vaihtoehtoja. Napsauta Selaa ja valitse liite. Valitse liitteen tyyppi. Lopeta napsauttamalla Lisää liite sivun alareunassa.

Luo_ja_laheta_verkkolaskuja_6

7. Paina ruutua laskun vasemmassa reunassa. Napsauta Lähetä ja verkkolaskusi lähetetään.

Luo_ja_laheta_verkkolaskuja_7

Tallenna mallina

1. Jos haluat tallentaa laskun mallina, napsauta Tallenna mallina, kun olet täyttänyt laskusi tiedot.
  2. Täytä pyydetyt tiedot ja paina Tallenna.
  3. Voit hakea mallin käyttöösi milloin tahansa sivulta Tallennetut laskumallit. Valitse malli ja napsauta Avaa.

Luo_ja_laheta_verkkolaskuja_8