Tilføj ny bruger i Pagero Online

Behøver du at tilføje en ny bruger i Pagero Online, kontrollere først, at der er nok brugerlicenser i din kontrakt. Det er kun virksomhedsadministratorer, som kan tilføje en ny bruger.

Log ind på www.pageroonline.com og gå til IndstillingerBrugereNy bruger. Udfyld oplysningerne, som efterspørges og færdiggør. Hvis ikke du har nok brugerlicenser, venligst kontakt din sælger/kontakt person på Pagero eller Pagero Support.