Jeg kan ikke trykke på ”Send”-knappen i Pagero Connect

Kontrollere, at du er logget ind/forbundet til Pagero Connect, ved at se på tilslutningsknappen øverst til højre i programvinduet. Er denne gul betyder det, at programmet forsøger at tilslutte sig til Pagero Online. Tryk på knappen og afbryd ind logningen, forsøg derefter at logge ind i programmet igen. Er tilslutningsknappen grøn, så er du logget ind/forbundet og klar til at sende dine fakturaer.