“Fejlagtige filer”

Gå til Visninger – Udgående – Pagero Online – Fejlagtige filer for at se informationen om fejlen samt, hvad du skal ændre. Du kan også klikke direkte på meddelelsen Filer, som venter på behandling af dig længst nede til venstre i Pagero Connect.

Ved at klikke på Fejlbeskrivelse får du informationen om, hvorfor din faktura ikke er blevet leveret til modtageren.

Under Kildedokument kan du hente originalfakturaen som er blevet sendt til Pagero Online.

Du kan dessuden begynde forfra med din fil direkte i Pagero Connect. Marker filen og klik på Begynd forfra. En normal anledning til hvorfor fakturaen skal laves forfra er at der ikke findes nogen kunde i Pagero Online. Der findes altså ingen kunder som er i overensstemmelse med det kundenummer, som er blevet angivet i fakturaen. Under Links – Kunderegister tilføjer du kundenummeret. Klik derefter på Begynd forfra.

Hvis du behøver at ændre noget i din faktura klikker du på Fjern. Derved fjernes fakturaen fra både Pagero Connect og Pagero Online.