Send filer med Pagero Connect

For at fakturaerne skal sendes til Pagero Online skal du være logget ind og sørge for at Pagero Connect er i gang.

Send filer med Pagero Printer (automatisk)

1. Kontrollere at Pagero Connect er i gang og at du er logget ind. Når programmet er i gang ses ikonet længst nede i skærmens højre hjørne.

Send filer med Pagero Connect

2. Åben dit økonomisystem og print de fakturaer du vil sende. Vælg Pagero Printer som printer. Dine fakturaer sendes direkte til Pagero Online.
  3. Under Visninger – Udgående – Pagero Online – Sendte fakturaer i Pagero Connectkontrollerer du at dine fakturaer er blevet sendt som ønsket.

Send filer med Pagero Connect

Send filer med Pagero Printer (manuelt)

1. Kontrollere at Pagero Connect er i gang. Når programmet er i gang ses ikonet længst nede i skærmens højre hjørne. Kontrollere også at du er logget ind.
  2. Åben dit økonomisystem og print de filer du vil sende. Vælg Pagero Printer som printer.

Send filer med Pagero Connect

3. Åben Pagero Connect. Dine filer ligger i VisningerUdgåendeFiler på din computerFiler, der skal sendes. Klik på ”Send alle” for at sende alle filer, eller marker de enkelte filer du vil sende og klik på ”Send”. Obs! Fakturaerne skal sendes i Prod (produktion) hvis andet ikke er valgt.

Send filer med Pagero Connect

Sendte fakturaer
Under Udgående – Pagero Online – Sendte fakturaer kan du kontrollere at dine fakturaer er blevet sendt som ønsket. Observere at fakturaerne er søgbare i max 90 dage uden Pagero e-arkiv.

Send filer med Pagero Connect

Du kan søge efter en faktura i søgefeltet, eller vælge at sortere efter eksempelvis Fakturanummer og Kunde.