Opret og send e-fakturaer

Obs!I forhold til god regnskabsskik bør du tilføje eventuelle originalfakturaer til den e-faktura som du opretter og sender med Pagero Web Portal.
  1. Gå til Pagero Web Portal – Opret e-faktura. Vælg kunde i menuen for at vise detaljeret information om den valgte kunde. Klik på Vælg kunde. Hvis du ikke ser nogen kunder i menuen kan det være fordi at du ikke har tilføjet kunder til dit kunderegister.

Opret og send e-fakturaer

2. Opret en ny e-faktura ved at udfylde formularsiden. Start med at angive om du skal oprette en debit- eller kreditfaktura og udfyld derefter resten af felterne. Obligatoriske felter er markeret med en rød ramme.

Opret og send e-fakturaer

3. Klik på plustegnet ovenfor fakturalinjerne for at tilføje flere linjer. Når du har udfyldt informationen på fakturalinjen klik på den grønne bog. Klik på det røde kryds for at slette information.

Opret og send e-fakturaer

4. Du kan også tilføje en linjespecifikation til hver fakturalinje. Klik på den gule anmærkning til højre og udfyld derefter ønsket information i fritekstfeltet.

Opret og send e-fakturaer

5. Kontrollere alle udfyldte oplysninger og at du har angivet korrekte momssatser. Når du er klar og vil sende fakturaen så klik på Gå videre med fakturaen længst nede på siden.

Opret og send e-fakturaer

6. Nu havner fakturaen i Pagero Web Portal – Godkend & send dokumentet. Klik i vinduet til venstre for fakturaen på listen. Klik på Send og din e-faktura sendes.

Opret og send e-fakturaer

7. Hvis du vil tilføje et bilag til din faktura klikker du på navnet på din faktura på listen, så vises yderligere alternativer. Klik på Søg og vælg dit bilag. Vælg derefter hvilken type af bilag filen er. Afslut med at klikke på Tilføj bilag længst nede på siden.

Opret og send e-fakturaer

Gem som skabelon

1. Hvis du vil gemme fakturaen som en skabelon klikker du på Gem som skabelon i stedet for Gå videre med fakturaennår du er klar med at udfylde oplysningerne i din faktura.

Opret og send e-fakturaer

2. Udfyld informationen som efterspørges og klik på Gem.
  3. Du kan anvende skabelonen når som helst fra siden Gemte fakturaskabeloner. Marker skabelonen og klik på Åben.