Tilføj og send bilag med Pagero Connect

Med Pagero Connect kan du sende bilag med både fakturaer, som sendes til kunden via Extern print og med e-fakturaer.

Tilføj og send bilag

1. Start Pagero Connect
  2. For at tilføje et bilag til en faktura skal du først sende fakturaen til Pagero Online.
  3. Fakturaen vises derefter under menuen Visninger – Udgående – Pagero Online – Filer som venter på bilag.
  4. Marker den faktura du vil tilføje et bilag til og klik på Tilføj bilag.

Tilføj og send bilag med Pagero Connect

5. Søg efter bilaget og angiv dens dokumenttype. Du kan også tilføje en notering i fritekstfeltet. Klik derefter på Ok.

Tilføj og send bilag med Pagero Connect

6. Kontrollere at dit bilag er tilføjet til den korrekte faktura ved at klikke på den faktura du vil tilføje et bilag til. Hvis bilaget vises i det tredje og sidste felt, så er fakturaen tilføjet korrekt og er nu klar til at blive sendt til kunden med de tilføjet bilag.

Tilføj og send bilag med Pagero Connect

7. For at sende fakturaen klikker du på Send valgte øverst i Pagero Connect. Hvis filen indeholder mere end en faktura skal du først tilføje bilaget til alle fakturaer som skal have bilaget. Gentag derefter trin 4-5 for hver faktura du sender. Hvis du ikke tilføjer bilaget til alle dine fakturaer inden du klikker på Send valgte vises nedenstående pop-up-vindue. Hvis du ikke vil tilføje flere bilag, klikker du på Ja for at sende.

Tilføj og send bilag med Pagero Connect

8. Fakturaen med disse bilag vises nu under Visninger – Udgående – Pagero Online – Sendte fakturaer.

Bilagformat

For at bilagene kan printes via Extern print (hvis du har den tjeneste) skal de være i formatet TIFF, Multi-TIFF eller PDF når du tilføjer dem til dine fakturaer. Bemærk at formatet PDF kun kan anvendes hvis du har Originalprint, det vil sige, hvis du anvender dit eget fakturalayout.

Skal dine bilag sendes med e-fakturaer er det også muligt at sende andre filformater. Derimod så støtter ikke alle forretningssystemer og e-fakturaleverandører alle filformater. Vi anbefaler derfor anvendelse af PDF som format når du sender bilag med e-fakturaer for at undgå problem med at kundens system ikke kan håndtere andre filformater.

Hvis du ikke har mulighed for at skabe eller konvertere bilag til TIFF, er der programmer og onlinetjenester for disse gøremål, eksempelvis:

www.softinterface.com

www.convertfiles.com

Bilagfilerne må ikke overskride 5 MB. Hvis du sender bilag i TIFF-format via Extern print skal opløsningen være 300 dpi.