Modtag fakturaer med Pagero Connect

Automatisk hentning
Dine fakturaer havner i den mappe du har angivet under Indstillinger – Indgående. Under Visninger – Indgående – Hentede fakturaer kan du kontrollere dine hentede fakturaer.

Modtag fakturaer med Pagero Connect

Manuel hentning

1. For at vise dine indgående, men uafhentet fakturaer klikker du på Visninger – Indgående – Uafhentet fakturaer.
  2. Klik på Hent alle for at hente alle fakturaer. Hvis du bare vil hente enkelte fakturaer, så markerer du de fakturaer du vil hente og klikker på Hent valgte.

Modtag fakturaer med Pagero Connect

Hentede fakturaer
Under Indgående – Hentede filer kan du se hvilke fakturaer som er hentet. Her får du blandt andet information om hvilke bilag, som er tilføjet til fakturaen. Klik på Vis fakturaen for at få en PDF-præsentation af fakturaen. Observere at fakturaerne er søgbare i max 90 dage uden Pagero e-arkiv.